Heeft u interesse in een van mogelijkheden? Neem dan nu contact op met poq!

 
 

Hieronder staan enkele mogelijkheden die u bij poq producties heeft. Heeft u interesse in een productie van poq dan komen wij graag met u kennismaken. Daarna kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij werken met full HD beelden en bij alle opdrachten is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het eindresultaat. 

LIPDUB

 

 

Een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, schoolactiviteit of familiedag? Denk eens aan het maken van een lipdub, een geweldige activiteit! Het staat gerand voor gezelligheid, hilariteit, creativiteit, teambuilding en is een originele manier om uw school, bedrijf of club te promoten… Of om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een collega die afscheid neemt, een bruidspaar of een familielid die vertrek naar het buitenland.

 

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen (van 10 tot 500 personen) in één take een liedje playbackt. Deze playback wordt van elkaar overgenomen zodat de camera door een gebouw of terrein verplaatst.

WONINGVIDEO

 

 

Een woonvideo is de manier om uw huis te laten zien aan potentiele kijkers en koper.

 

Eén video zegt meer dan 1000 foto’s. Indien wenselijk kunnen wij het filmpje ondersteunen met een voice-over, ondersteuning van muziek zit er standaard bij. Bij poq producties is het zelfs mogelijk om een voorbijganger direct het filmpje te laten zien op zijn/haar smart Phone. 

BEDRIJFS / EVENEMENT PROMOTIEVIDEO 

Bij poq producties bent u aan het goede adres om uw bedrijf of evenement te laten zien middels een promotievideo. 

 

Met deze video kunt u de (buiten)wereld te laten zien waar uw bedrijf voor staat, hoe u werkt en wat u belangrijk vindt richting klanten. Om dit te realiseren komen wij eerst kennismaken, ideeën uitwisselen, doelen bespreken etc. voordat we de film gaan opnemen. Het is ook mogelijk om uw video te ondersteunen met muziek.

MOGELIJKHEDEN

 
Laat jezelf, jouw bedrijf, jouw woning zien...                     poq producties